Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comŠest od sedam i dva od tri

ZRENJANIN – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin, zadovoljan je izborima za Savete i Nadzorne odbore u 13 gradskih mesnih zajednica, jer je na svakom izbornom mestu dobila više glasova nego na prethodnim izborima, dok je u Tomaševcu ostvarena apsolutna pobeda, gde su ligaši osvojili gotovo sva mesta. Kako je na konferenciji za novinare, nakon izbora, istakao član Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin Aleksandar Rudić, Liga je u Tomaševcu osvojila šest od sedam mesta u Savetu mesne zajednice, dok će u Nadzornom odboru MZ Tomaševac, imati dva od tri člana.
– LSV je imala većinu i u prethodnom mandatu i zahvaljujući angažovanju članova LSV u Savetu MZ. Tomaševac je naseljeno mesto s najviše realizovanih investicija i infrastrukturnih radova na teritoriji grada Zrenjanina. Meštani Tomaševca prepoznali su politiku LSV i ukazali nam ponovo poverenje koje sigurno nećemo izneveriti – naglasio je Rudić. On je ocenio i da je veći broj glasova nego na prošlim izborima, indikator da LSV u Zrenjaninu neprestano jača, iako je u opoziciji i da će na predstojećim lokalnim i pokrajinskim izborima Liga biti najozbiljnija opoziciona opcija aktuelnoj vlasti okupljenoj oko SNS, koja u MZ Tomaševac nije ni imala kandidate, dok je u Maloj Americi i Perlezu doživela debakl, „čemu nije pomoglo ni prisustvo Andreja Vučića u Perlezu, dežurnog uterivača demokratije među naprednjačkim biračima“.

 
Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...