Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comPomoć kada je najpotrebnija

VRŠAC – Članovi Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac, organizovali su krajem februara humanitarnu akciju dobrovoljnog davanja krvi. Više od 30 članova GrO LSV Vršac odazvalo se otvorenom pozivu Službe za transfuziju krvi, a predsednik vršačkih ligaša Dušan Vladislav ističe da je zadovoljstvo da možete da pomognete drugima kada im je to najpotrebnije.
– Uvek postoji potreba za derivatima krvi u našoj opštini. Da biste bili dobrovoljni davalac krvi, potrebno je da imate dobru volju i da izdvojite pet minuta svog slobodnog vremena, koji nekome znače čitav život – rekao je Vladislav. Inače, ovo je treća humanitarna akcija koju je GrO LSV Vršac organizovao u poslednjih godinu dana. Prva je bila pomoć za sremsko mesto Jamena u opštini Šid, koje je za vreme majskih poplava 2014. godine, pretrpelo veliku materijalnu štetu, a druga je bila prikupljanje odeće za socijalno ugrožena lica u opštini Vršac.

 
Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...