Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comŠta će SNS-u uopšte koalicija kada u gradu rade šta hoće?!

PANČEVO – Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Pančeva Vladan Keljević i Oliver Petković negodovali su zbog smene direktora Javno-komunalnog preduzeća „Grejanje“. Oni su na sedici pančevačkog parlamenta upozorili da nije politički korektno da se ime novog direktora objavljuje u stranačkim prostorijama i da odbornici o promenama na čelu ovog preduzeća saznaju iz medija.
– Nikada nisam čuo da jedna stranka u medijima reklamira kako ima kandidata za direktora jednog javno-komunalnog preduzeća. Ali, dobro. To ne treba da nas čudi, jer je iz prostorija SNS-a reklamiran i budžet svih građana i građanki Pančeva, a ne onako kako treba, iz ove zgrade. Koalicija koja je napravljena, u kojoj se dešavaju ovakve stvari, još jednom svedoči da su u pitanju interesi. Šta će vam tolika koalicija kada SNS očigledno ima veliku moć da vodi ovaj grad kako hoće – kazao je Vladan Keljević za skupštinskom govornicom.
Keljević u izjavi za Slobodnu Vojvodinu kaže da su, osim načina na koji su odbornici saznali za promenu na čelu „Grejanja“, sporno i to što se još uvek ne zna da li nova direktorka ovog preduzeća ispunjava sve uslove koje predviđa Statut preduzeća.
- Na poslednjoj sednici jedna odbornica iz redova SNS je pročitala biografiju nove direktorke, ali nam kadrovska komisija nije dostavila bilo kakvu biografiju, niti bilo kakve dokaze o ispunjenju uslova koje propisuje Statut. Ne znamo da li nova direktorka ima minimum tri godine radnog iskustva i da li je minimum dve godine bila na rukovodećim mestima – ističe Keljević.

Menjaju sistematizaciju


- Rekli ste da ste postigli dogovor i da je ovo idealna osoba. Ako je idealna osoba, zašto menjate Statut? Menjate sistematizaciju da bi neko ko ima završene političke nauke mogao da vodi „Grejanje“ - pitao je odbornik LSV vladajuću koaliciju.

 
Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...