Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comPokrajinski sekretar za poljoprivredu pitao ministarku poljoprivrede: Zašto ne odgovarate na pozive?

NOVI SAD – Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Branislav Bogaroški, upitao je 13. maja na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu ministarku poljoprivrede Snežanu Bogosavljević (SPS), zbog čega mu ne odgovara na pozive za sastanke. Bogaroški je pred novinarima naveo da je ministarki u proteklih nekoliko meseci, uputio desetak poziva za sastanke i napomenuo da se pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu o radu resornog ministarstva i zakonskim predlozima i rešenjima informiše samo iz medija. Ministarka na Sajmu nije konkretno odgovorila na kritike Bogaroškog, a on je kasnije za agenciju „Beta“ rekao da će ministarki uputiti nov poziv za sastanak. – Nemam šta da komentarišem, jer sam sve što sam imao rekao ministarki. Ono što se danas dogodilo jeste nov pokušaj da se uspostavi komunikacija sekretarijata i ministarstva, koje do sada nije bilo – odgovorio je on.

 
Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...