Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comPolitičku borbu vratiti u institucije

NOVI SAD – Nedopustivo je da sloboda okupljanja i sloboda govora na bilo koji način budu ugroženi, poručio je predsednik Političkog saveta Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev nakon što su aktivisti Srpske napredne stranke 15. septembra prekinuli protest Demokratske stranke u centru Novog Sada i onemogućili održavanje konferencije za novinare. On je pozvao stranke da političku borbu s ulica vrate u institucije.
Dušan Jakovljev je istakao da takvi incidenti ne donose ništa dobro i da je njihov jedini rezultat uznemiravanje javnosti i narušavanje političkog i svakog drugog dijaloga.
– Dodatnu štetu može izazvati pokušaj da se na takvim incidentima politički profitira.
Zbog svega toga, Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva sve stranke da se politička borba vrati u odborničke i poslaničke klupe, umesto da se preliva na ulicu. I da se ta politička borba vrati argumentima i razgovoru. Ostrašćenosti i nasilja je već odavno i previše. I na ulici i u politici – zaključio je predsednik Političkog saveta LSV.

 
Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...