Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comRuski zvaničnici se ponašaju kao da je Srbija njihova gubernija - I fašisti smeju na ulicu, jer štite ruske interese?

Indeks članka
Ruski zvaničnici se ponašaju kao da je Srbija njihova gubernija
I fašisti smeju na ulicu, jer štite ruske interese?
Sve strane

 

Liga socijaldemokrata Vojvodine još čeka jasan odgovor od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, na pitanje po kojem je osnovu dozvoljen skup koji su 28. novembra, u samom centru Novog Sada, organizovali SNP „Naši“, kao i organizacija „Obraz“ i „Nacionalni stroj“, čije je delovanje Ustavni sud zabranio zbog širenja međunacionalne mržnje. Budući da su na tom skupu, fašisti izgazili zastavu Lige, Nenad Čanak je ocenio da je time definitivno pokazano i dokazano da je LSV najdosledniji i najprincipijelniji borac protiv fašizma, neonacizma i svih ekstremizama i mržnji. Podsetimo, navedene organizacije organizovale su protest zbog „antiruskog lobiranja“ LSV, a Liga je zapitala kada će te organizacije biti tretirane kao izdajničke, s obzirom na jasno favorizovanje rukovodstva tuđe države, Ruske Federacije, u odnosu na rođenu zemlju?

  
Share

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osveži

FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...