Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comSandra Ristić

Sandra Ristić je rođena 23. februara 1978. godine u Beloj Crkvi. Osnovnu školu i Gimnaziju „Jovan Cvijić“ završila je takođe u rodnom mestu, dok je zvanje diplomiranog ekonomiste stekla na Beogradskoj poslovnoj školi. Od 2001. do 2007. godine radila je u privatnom preduzeću „Stamenković“ d. o. o. na mestu zamenice direktora robne kuće „Anja“ u Beloj Crkvi. Trenutno je zaposlena u „Elektrovojvodini“. Od 2008. do 2009. godine obavljala je funkciju predsednice Skupštine opštine Bela Crkva. Odbornica je u Skupštini opštine Bela Crkva, gde je i šefica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine. Članica je Lige socijaldemokrata Vojvodine od 2006. godine. Od tada je obavljala funkcije predsednice Mesnog odbora LSV Bela Crkva i predsednice Foruma žena Opštinskog odbora LSV Bela Crkva. Predsednica je Opštinskog odbora LSV Bela Crkva od 2010. godine. Kako navodi, kada se upustila u politički angažman, bez mnogo razmišljanja odlučila se za Ligu socijaldemokrata Vojvodine jer su joj se prvenstveno dopale ideje i stavovi stranke.
– U Ligi u opštini Bela Crkva, a i u samom vrhu stranke, prepoznala sam ljude koji mogu nešto značajno da promene, kako za samu Vojvodinu, tako i za celu Republiku, ali i za lokalne samouprave. Naročito za nas u malim gradovima i opštinama – ističe Ristićeva.
Članica je Predsedništva i Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine. Veoma je zadovoljna svojim angažmanom u stranci, a s ponosom ističe slogu ligaša u Beloj Crkvi, nadajući se značajnom uspehu na predstojećim izborima. Ima, kaže, sasvim normalnu porodicu, sinčića od tri godine, a najvećim uspehom smatra to što joj polazi za rukom da balansira između poslovnog i privatnog života, kao i političke karijere, iako je istovremeno i majka i domaćica i supruga i političarka.
– Ne trpi porodica, a ja radim kvalitetne stvari za porodicu, ali i za sve ljude u Beloj Crkvi – dodaje ona. Posebno je ponosna na period u kojem je obavljala funkciju predsednice Skupštine opština Bela Crkva, jer je taj parlament s njom na čelu prvi put usvojio Strategiju razvoja Bele Crkve. Između ostalog, u tom periodu je izgrađen i vodovod u MZ „Grebenac“, a izdejstvovana su i velika sredstva za uređenje atarskih puteva u mesnim zajednicama u toj opštini.
Pored svih obaveza, pronađe i malo slobodnog vremena koje uglavnom troši baveći se detetom, s kojim često praktikuje porodične šetnje. Pored svega, uspeva da odvoji i poneki trenutak u kojem se prepusti čitanju.

 
Share
FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...