Naslovna  |  Kontakt

Trg mladenaca 10, 21000 Novi Sad,
Vojvodina, Srbija, PF 157
Tel: +381/21/529-139,
Fax: +381/21/420-628
Email:
redakcija.slobodnavojvodina@gmail.comLokal

Bolnica u blokadi zbog duga za gas

KIKINDA – Račun Opšte bolnice u Kikindi u blokadi je zbog duga za gas, a zapravo je reč o kamatama i dugovanjima za minulih nekoliko godina, upozorio je direktor Opšte bolnice dr Milan Mitrić navodeći da bolnica iz sopstenih sredstava taj dug nikako ne može da reši.

 

Subotička vlast izbegava zakon da ne bi raspisala konkurs za direktore gradskih preduzeća

SUBOTICA – Od obećanja građanima i građankama Subotice – da će jedan od prvih zadataka nove vladajuće većine biti raspisivanje konkursa za direktore javnih i javnih komunalnih preduzeća – i dalje nema ništa. Naprotiv, na poslednjem zasedanju lokalnog parlamenta pred letnju pauzu samo su produženi st...

 

Kako to? Planira se 350, a na papiru 110 miliona manje

ZRENJANIN – Odbornici zrenjaninske skupštine usvojili su nedavno odluku o zaduživanju grada za skoro 800 miliona dinara za kapitalne investicije, a republički poslanik i predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina Dejan Čapo kaže da nije protiv gradnje vrtića, ...

 

DSS direktor podneo ostavku nakon Ligine prozivke

NOVI SAD – Svega dve nedelje je prošlo od prethodnog „incidenta“, a dugo najavljivana rekonstrukcija i prekomponovanje gradske vlasti u Novom Sadu dobilo je još jednu epizodu, ovog puta akteri su bili iz Demokratske stranke Srbije.

 

Posle 25 godina SOŠOV ponovo okupio 2.000 đaka iz čitave Vojvodine

SOMBOR –  Četvrt veka nakon što su vojvođanski đaci učestvovali na poslednjoj Sportskoj olimpijadi školske omladine Vojvodine (SOŠOV) takmičenje je obnovljeno, a prvi takav skup održan je u Somboru početkom juna.

 

Gradsku vlast ne zanima selo?!

PANČEVO – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Pančeva Oliver Petković upozorio na to je da od oktobra 2013. godine bezuspešno od pančevačkog parlamenta traži podršku za rešavanje problema s pijaćom vodom u naseljenom mestu Glogonj.

 

Omladina u „Autan patroli“

KIKINDA – Gradska organizacija Omladine LSV Kikinda organizovala je na glavnom gradskom trgu akciju pod nazivom „Autan patrola“.

 

LSV nije kontaktirana u vezi s ulaskom u gradsku vlast

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine nije kontaktirana na temu mogućeg ulaska u rekonstruisanu ili prekomponovanu vlast u Novom Sadu, istakao je predsednik Gradskog odbora LSV Novi Sad Aleksandar Kravić.

 

Sudski spor koji će Zrenjanince koštati 3.000.000 evra

ZRENJANIN – Nemačka kompanija „Vasertehnik“ (VTE) iz Esena najavila je podizanje tužbe protiv JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Zrenjaninu zbog neosnovanog i pravno neutemeljenog raskida ugovora o izgradnji postrojenja za prečišćavanje pijaće vode u Zrenjaninu.

 

Ko će i kada osgovarati zbog proterivanja Munira Isića?

BELA CRKVA – Puna dva meseca je prošlo od kada je vlasnik radnje sa pogrebnom opremom, Munir Isić, nakon pretnji da se iseli iz Bele Crkve, 6. februara brutalno pretučen, a i dalje se ne zna ko će i kada zbog toga odgovarati.

 
FacebookTwitterYoutubeFlickr

Slika
Bojana Begović

Bojana Begović je rođena 9. juna 1987. godine u Zrenjaninu. Osnovnu školu je završila u Lukićevu, a zatim Zrenjaninsku gimnaziju.   Na... Opširnije...